Hallo! Ik ben Bresko. Ik ben een vis. Een robotvis.

Welkom op mijn website, hier kan je al mijn avonturen meemaken!

Alle goeds en tot ziens op de kade in Breskens! (73)

73 Alle goeds en tot ziens op de kade in BreskensHallo Kinderen!

Voor de laatste keer schrijf ik jullie op mijn blog, maar wel om een heel goede reden: Er komt een echt boek met mijn verhalen, nee, niet een, maar twee, en heel misschien wel 3.

Het eerste boek zal gaan over alles wat ik zoal onder water beleef en beleefd heb, en wie ik daar allemaal tegenkom en tot nu toe ben tegengekomen. Zo zijn er bijvoorbeeld de kompaskwal, de aardige oorkwal, Karel, de grote bruinvis en niet te vergeten Krabbetje.

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor het lezen van mijn verhalen op het blog. Ook wil ik iedereen bedanken die mij van die lieve brieven heeft geschreven, dat ga ik zeker missen.

Alle goeds en tot ziens op de kade in Breskens!

One Response to Alle goeds en tot ziens op de kade in Breskens! (73)

  1. Bresjes 1 februari 2015 at 16:21 #

    De Bresko heeft ook nog een ander verhaal. Hij gaat nu de weide wereld in via het spel geocaching. Bij de vismijn ligt nu een geocache van waaruit de Bresko is vertrokken. Zie de website http://www.geocaching.com
    http://imgcdn.geocaching.com/cache/log/thumb/8acd19c8-4d25-41cb-ba70-5d60c58e054a.jpg

Lees al mijn avonturen!